20 november 2018

En vanlig dag

Allmänt

Heeejsan!
 
Efter att ha sovit väldigt gott inatt, vaknade jag utav att en liten Sune kurrade och tvättade mig i hela mitt ansikte. Det var sött samtidigt som jag gärna inte vill bli väckt utav hans andedräkt igen 😅
 
Jag gjorde havregrynsgröt till mig och fille, sedan tog vi och begav oss ut på en långprommis. Vädret var lika fint idag, som igår. Men det var mycket kyligare ute och jag som inte har införskaffat mig en vinterjacka än, känner att det är verkligen dags. Så det ska jag göra denna veckan, jag har faktiskt hittat den jag vill ha, jag har bara väntat lite, ifall det skulle bli något erbjudande på den. Men så ser inte fallet ut och nu kan jag inte vänta mycket längre. 
 
När vi var tillbaka hemma, satte jag mig och pluggade. Vilket jag gjorde fram till fyra ungefär, då jag gick till gymmet och tränade lite. Så himla skönt. 
 
När jag var hemma igen, kilade fille och jag till affären. Vi blev väldans sugna på varm nyponsoppa med grädde i nämligen, så det fick bli det till middag. 
 
Sedan vi har käkat har vi spelat lite bara. Men jag börjar bli trött redan och tänker därför sova alldeles strax! Jag har mycket att göra denna veckan, samtidigt som jag har så lite tid känns det som.
 
Puss och kram
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress