Hejsan!
 
Blackweekend börjar äntligen närma sitt slut, därmed kommer alla dessa reklammejl sluta trilla in. Jag köpte faktiskt inte en enda sak under black friday. Förutom en ansiktstvätt på apoteket, som jag använt i åratal. Min var nästan slut och dem hade 25% rabatt på den. Bortsett från det, så avstod jag shoppingen. Förstår inte riktigt det här konsument suget, som så stor procent utav sveriges befolkning har. Väldigt lite mijötänk har dem också. 
 
Igår packade jag ihop alla mina grejer, för att köra hem till Småland igen. Jag körde strax innan 13 och var inte innanför dörren framåt 19-tiden. Där emellan var jag på bokmässan i Växjö, satt på ett fik i två timmar, för att döda tiden, samt hämtade min lillebror som var och kollade när lakers spelade. Därav den långa tiden jag hade att döda, mellan bokmäaasn och matchens slut. 
 
Jag packade in mina väskor hemma, snackade lite med far, innan jag stack till famo och fafa, för att ge famo sin födelsedagspresent i efterskott. Det slutade med att vi satt uppe till klockan blev tolv nästan och bara snackade. MYSIGT!
 
Eftersom jag somnade så sent igår, blev det att jag lät mig sova så länge jag behövde idag. Därför vaknade jag inte frän klockan blev nio?? Väldans skönt dock. 
 
Jag slängde i mig en banan till frukost, sedan åkte pappa och jag ut i skogen för att fixa en stor gran vi ville sätta i trädgården. Ett par timmar senare och den var på plats!
 
Efter en lunch hos famo, gick jag ut på en liten promenad i skogen med min lilla kamera. Det blev inte överdivet länge dock, då det var lite väl kallt ute tyckte jag. 
 
Ikväll hade jag tänkt att gå ut och testa att fota stjärnhimlen, men tror ej det kommer vara tillräckligt klart. Så vi får se hur jag gör.
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress