12 november 2018

Vecka 45

Allmänt

Hejsan!
 
Förra veckan börjades med planering i sin vanliga ordning. Och jag kunde tyvärr inte planera in någon matte, eftersom boken jag har beställt inte dök upp på hela veckan. :/ Istället hann jag dock bli klar med nästan alla uppgifter i vår skogskurs.
 
Under helgen jobbade jag. 06-15 både lördag och söndag. Det var skönt att vara tillbaka, som det varit dem senaste gångerna. Men sen känner man sig lika nöjd när man går där ifrån och vet att det dröjer ett bra tag tills man jobbar nästa gång. 😉 Bokar jag inget extra pass under nästa vecka...så kommer jag faktiskt inte jobba nästa gång förän efter 19 januari. Det känns både skön, men lite tråkigt. Kommer hinna missa så mycket. 
 
Idag har en ny vecka börjat, som jag startade med planering som vanligt. Fortfarande utan att kunna planera in någon matte. Men den borde ju komma senast onsdag tycker jag.. Vi hade även en föreläsning mitt på dagen, i "videosamtal". Väldans smidigt det där. 
 
Jag har mått lite konstigt hela dagen och gör det även nu. Så jag tänker borsta tänderna nu, för att sedan läsa eller kolla något intressant innan jag ska sova. 
 
 
 
Puss och kram
 
 
 
Mellan lugg och jobb har jag även hunnit hänga med Habib en hel del denna veckan(och äta mat med han). Det finns nog ingen människa som får mig att skratta så mycket som han. 😂
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress