Dimmig skog

Hejsan!
 
Igår kväll planerade jag in att jag skulle ge mig själv sovmorgon idag. Vilket var bra att jag gjorde, eftersom jag faktiskt lyckades sova till halv åtta. Utan att vakna en enda gång under natten.😍 Jag låg och drog mig en stund till i sängen dock, bara för att jag kunde. 
 
Sedan slängde jag i mig lite frukost innan jag skulle försöka planera ihop mitt liv. Jag hade lite kurslitteratur jag behövde hitta och beställa. Göra en lista över alla inlämningsuppgifter, planera alla datum jag måste söka ledigt för och dessutom planera när alla uppgifter ska göras ungefär. Men när det var klart, gjorde jag inget mer skolrelaterat idag. Det fick räcka. 
 
Vi käkade lite lunch hos famo och fafa. Innan jag tog med mina syskon på en nästan två timmars promenad i skogen. För idag var det helt magiskt ute, med den tjocka dimman som täckte hela marken. 
 
När jag kom hem, tog jag en 30 minuters powernap. Sedan tvingade jag mig upp, gjorde en kopp varm choklad och satte mig framför datorn. Jag har redigerat lite bilder och bara chillat. 
 
Nu ska jag gå in till famo och fafa igen...för att äta. 😂 Dem bli glada då!
 
Imorgon är tanken att jag ska köra tillbaka till Halmstad. Jag längtar, samtidigt som jag bara vill stanna här. men det ska bli kul att träffa fille och katterna. ❤️
 
Puss och kram
 

 

 

Korvgrillning

Hejsan!
 
Denna dagen gick fort. Även om jag inprincip inte gjorde någonting. Eller jo det gjorde jag, men det var mest samma sak hela dagen. Räkna matte. 😅
 
Hursom, så vaknade jag runt 7 i morse. Jag gick ut i ett par minuter, för att samla lite av den friska luften, innan jag gick in igen för att äta frukost. När den var uppäten, satte jag mig för att räkna matte..haha alltså denna matte. 
 
Ja pausade vid ett, för att gå ut i skogen och grilla korv med pappa och min lillebror. Himla mysigt och gott. Dessutom en perfekt pluggpaus. 
 
Efter att ha suttit still bredvid elden i någon timme, var man ganska frusen, samt luktade rök. Därför tog jag mig en lång varm dusch när jag kom in igen. 
 
Sedan dess ungefär har jag suttit och räknat matte fram tills nu. Förutom en och en halv timme, då vi var hos famo som hade nybakta kringlor att bjuda på!!
 
Imorgon ringer alarmet tidigt och jag är redan svintrött. 
 
Puss och kram
 
 
 

Vintern har kommit på besök

Hejsan!
 
Det har varit ett par långa och intensiva dagar.Åkt hemifrån vid 7 och varit hemma strax innan sju på kvällen. För att då äta lite och plugga lite till. Jag har dessutom varit så OEHÖRT TRÖTT. Alltså jag somnade till varannan minut och såg i kors, två dagar i sträck under föreläsningarna.. det är så himla jobbigt, plågsamt jobbigt. Speciellt när inget hjälper, jag testade med att äta banan, var ute och tog frisk luft på rasterna, drack läsk..haha, jag hoppas det inte fortsätter vara såhär.
 
Idag vaknade jag runt sju iallafall, för att gå ut på en promenad. Eftersom det var helt underbart vitt ute. Det började faktiskt snöa rejält, redan igår kväll. Men ingen av oss trodde att det skulle komma ytterligare såhär mycket under natten. Som dessutom skulle stanna hela dagen. Dock kommer det nog bara vara kvar under morgondagen också, innan det smälter bort. Hursom, så piggade det upp humöret lite!
 
Dagens agenda bestod av att jag skulle få en skrivuppgift, som jag har i skogsskötsel gjord, med hjälp utav min far. Vilket jag hade räknat med skulle ta absolut max 2 timmar...haha, men nej. Det tog några fler än så. Men jag är klar med den nu åtminstonde. 
 
Efter den var färdigskriven, gick jag upp för att tapetsera ett av alla rum vi har kvar att renovera. Jag älskar att göra sånt, det är avslappnande, roligt och skönt att bara tänka på något helt annan i några timmar. 
 
Jag hann nästan bli klar, det är ungefär två längder som saknas. Men dem får jag ta och göra någon annan dag. 
 
För nu är jag helt slut. Det blev inte många timmars sömn inatt, vilket jag hoppas på att ta igen inatt. 
 
Har ni fått snö?
 
Puss och kram