14 oktober 2018

Biodejt

Allmänt

Hejsan!
 
Denna helgen har varit bra, men gått fort! Jag har inte velat hitta på allt för mycket, eftersom en utav mina tatueringar jag gjorde sitter på foten. Och det är lite obekvämt att ha en strumpa och sko som skaver emot, dessutom vill jag att den ska läka fint och få lufta. Men lite har vi hittat på iallafall. Igår kväll hade vi en liten dejt-night. Vi åt pizza hemma först, sedan gick vi in till stan, för att kolla på bio. Det blev the Nun. En skreckfilms-nörd som man en gång har varit, så var det roligt att få se denna om valack. Filip som har noll intresse för sådana filmer, utan bara ville bli rädd, var inte lika impad av den. Men vi båda tyckte det var trevligt ändå. Strax efter 23 var bion klar och då tog vi en promenad hemåt. Det var nog det bästa på kvällen. 😅 
 
Idag har fille varit i skolan hela dagen => att jag har fått vara hemma för mig själv. Vilket har varit helt perfekt. Jag har gått runt och pulat lite, pluggat lite matte och så blev jag välidgt sugen på att baka en smulpaj. Vilket var precis vad jag gjorde. 
 
Nu tänker jag kolla på någon serie innan det är dags att sova. I morgon börjar en ny vecka, som kommer vara lååång med mycket plugg. 
 
Hoppas er helg var fin! 
 
Puss och kram
 
En stycke livrädd men urgullig Sune, som inte helt är sugen på att Smulan vill busa med honom... 😅
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade inte så mycket bär i frysen märkte jag, därav den väldigt överflödiga mängden pajdeg.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress