19 oktober 2018

Det är fredag redan

Allmänt

Hejsan!
 
Det känns som om det bara borde vara onsdag idag, men det är redan fredag?! Jag hade gärna haft någon dag extra denna veckan, men så blir det nog inte. Tur att det är en helg kvar utav veckan dock!
 
Så vad har hänt denna veckan. Jag har pluggat inprincip varje dag. Igår blev det lite mindre plugg, för att istället gå några timmar på Hallarna för att kolla efter lite födelsedagspresenter. Vi har nämligen tre olika personer som fyller år, vilket inte är jättelätt att hitta på bara sådär. Men vi lyckats hitta eller komma på något till varje person vilket känns bra!
 
Idag har jag suttit nästan hela dagen och räknat matte, förutom någon havltimme när jag skrev lite på en skogsskötseluppgift. Vid halv fem kanske, var jag faktiskt klar med allt jag hade tänkt göra denna veckan(förutom en grej jag inte kan göra förän på söndag). Vilket jag inte trodde jag skulle bli, så det var ju skönt. 
 
När jag var klar med plugget, satte jag mig direkt framför TV:n för att kolla Shane Dawsons final avsnitt av sin Jake Paul-serie. Som jag inte riktigt vet vad jag tyckte om, nu när den faktiskt är slut. Den var nog lite väl utdragen. 
 
Nästan två timmar senare, var avsnittet slut och vi klädde på oss för att gå en liten kvällspromenad, innan det blev helt svart ute. Luften är så skön ute idag, sådär kall och frisk. Det gör att man längtar till vintern. 
 
Vi ska alldeles strax fixa oss något att äta, sedan ska jag nog börja skriva en lista på vad jag ska packa. För imorgon åker jag hem till Småland och kommer vara där i 10 dagar åtminstone. Jag längtar så mycket. 
 
Puss och kram
 
Igår när vi ändå var på Hallarna, så var vi och käkade på Burgers and steaks. Deras tryffelburgare är fantastiskt god!!
 
Filip bakade kladdkakemuffins idag, som blev heeeelt perfekta. 😍
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress