Hejsan!
 
Idag ringde alarmet vid 8. jag käkade lite frukost och påbörjade pluggandet hemma. Men det var inte så länge jag orkade med det, eftersom jag så gärna ville gå ut på en promenad. Därför packade jag ihop mina grejer, gick förbi Willys och köpte med lite lunch, sedan gick jag emot stadsbiblioteket. Vilket jag satt på till 16.30 ungefär. Det var första gången jag satt där och pluggade, men det var bra, lite större än på högskolan, dock högljudare. Vilket jag tycker är jobbigt. 
 
När jag kom hem, gjorde jag potatis och purjolökssoppa, som blev supergod! Till efterrätt tog vi resterna utav pajen ifrån igår.
 
Efter middagen har jag suttit och gått igenom alla min bilder sedan maj ungefär. För att se vilka som ska framkallas. Vilket jag även blev klar med och har fått beställt. Så förhoppningsvis är dem här på fredag kanske. 
 
Ett litet tips ifrån mig till er som också vill framkalla lite av era digitala bilder. Önskefoto.se har just nu en jättebra rabattkod, där du kan få 50% rabatt på alla bilder. Koden är  EARLYBIRD18SE .
 
Just nu känner jag mig ganska klar med dagen och tror jag ska sova nu, för att tagga en ny dag i morgon!
 
Puss och kram
 
Jag tog med mig en liten burk pepsi, som jag hade tänkt dricka på eftermiddagen. Eftersom jag visste att jag skulle stanna länge..men när jag nästan var framme, råkade jag göra så den ramlade ur min påse och det gick hål på den. :( 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress