Hejsan!!
 
Idag när jag vaknade kände jag mig nästan sjuk, bara för det gjorde så ont runt om min visdomstand. Men efter en ipren och frukost kände jag mig piggare!
 
Likaså som igår, så satte jag mig direkt efter frullen för att plugga. Pappa höll på att gräva utanför, det kom en hagelskur och ah så var koncentration allmänt låg hela förmiddagen ungefär. Vilket var ganska jobbigt. 
 
Jag var nere hos famo på lunch, sedan satte jag mig och pluggade till klockan blev nästan fyra. Då kom min lillebror hem och vi gick ut på en promenad. För det behövde jag verkligen!!
 
Eftersom jag fros igår när jag var ute och gick, klädde jag på mig extr mycket idag. Men det hjälpte inte mycket, för idag måste det ha varit ännu kyligare ute..:/  Det gjorde dock att man gick i ännu raskare takt, vilket aldrig är fel. 
 
När jag väl var hemma ifrån promenaden drygt en timme senare, satte jag mig och pluggade igen. Men denna gången betydligt mer fokuserad! 
 
Vid sju hade pappa gjort middag, som vi har suttit nere och ätit fram tills nu. Kan ju inte säga att det var god mat, då den bl.a. bestod av wok, som nog är den "maträtt" jag tycker om minst.. 😅
 
Nu känner jag mig klar med skolan för idag iallafall. Istället ska jag sätta mig och börja gå igenom alla bilder ifrån i förrgår..det kommer ta en stund, jag har bara gjort ett tiotal än så länge.
 
Ikväll måste jag försöka somna i tid. Eftersom i morgon blir det en heldag vid LNU. Vi börjar 8.15 redan!
 
Puss och kram
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress