Hejsan!
 
Det har visst redan gått över två veckor, sedan jag faktiskt uppdaterade något(utöver om Sune). Det känns inte som om tiden har gått så fort, som tidigt som det faktiskt har gjort det..? Haha, förstår ni? 
 
Dagen efter jag sist skrev, då kom en utav min bästa kompisar tillbaka till Sverige, efter att ha varit borta i över en månad. Bara en sådan sak gör att tiden går väldigt fort!
 
Vi hade även en BSV på jobbet samma dag, som även den gick galant. Så nu behöver vi inte tänka på det mer, kanske var det min sista till och med. Vem vet om jag tänker vara kvar om ett år? 
 
Utöver det har det inte hänt så mycket speciellt. Mycket tid har gått åt till skolan, har jag inte varit i skolan, har jag jobbat istället. Vilket har varit kaos, så när jag har kommit hem har jag inte orkat annat än att sova. 
 
Hmm, vad mer har hänt. Jag har haft min första muntliga redovisning, vilket kändes väldigt bra. 
 
Sen var jag även igår och gjorde en liten hemlig grej, som jag har fått vänta med hela sommaren..på grund av värmen. Jag tatuerad mig nämligen(!!!). Bilder på det kommer inom snar framtid. Men jag kan säga som så, att jag hade inte kunnat bli nöjdare! 
 
Idag är det fredag och vi har precis kommit hem från en lite kvällspromenad. Vädret har nämligen varit helt perfekt dem senaste tre dagarna. Så vi tänkte att det gällde att passa på. 
 
Fille står och gör middagen just nu, medan jag sitter här och redigerar lite bilder. Ganska så perfekt faktiskt. 
 
Hoppas era två senaste veckor har varit bra och att ni får en fin fredagskväll!
 
Puss och kram
 
Kolla vilken gulle
 
 Jag försökte mig på att laga en vegans, indiskt, linsgryta i början av veckan. Som faktiskt blev supergod!
 
 
 
 
Här kan man tänka: "Gud vad mysigt med pluggsällskap!!"
 
Men nej, han ska ha allt som jag ska ha. Helt gå iväg med det också!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress