Hejsan!
 
Det har varit ett par långa och intensiva dagar.Åkt hemifrån vid 7 och varit hemma strax innan sju på kvällen. För att då äta lite och plugga lite till. Jag har dessutom varit så OEHÖRT TRÖTT. Alltså jag somnade till varannan minut och såg i kors, två dagar i sträck under föreläsningarna.. det är så himla jobbigt, plågsamt jobbigt. Speciellt när inget hjälper, jag testade med att äta banan, var ute och tog frisk luft på rasterna, drack läsk..haha, jag hoppas det inte fortsätter vara såhär.
 
Idag vaknade jag runt sju iallafall, för att gå ut på en promenad. Eftersom det var helt underbart vitt ute. Det började faktiskt snöa rejält, redan igår kväll. Men ingen av oss trodde att det skulle komma ytterligare såhär mycket under natten. Som dessutom skulle stanna hela dagen. Dock kommer det nog bara vara kvar under morgondagen också, innan det smälter bort. Hursom, så piggade det upp humöret lite!
 
Dagens agenda bestod av att jag skulle få en skrivuppgift, som jag har i skogsskötsel gjord, med hjälp utav min far. Vilket jag hade räknat med skulle ta absolut max 2 timmar...haha, men nej. Det tog några fler än så. Men jag är klar med den nu åtminstonde. 
 
Efter den var färdigskriven, gick jag upp för att tapetsera ett av alla rum vi har kvar att renovera. Jag älskar att göra sånt, det är avslappnande, roligt och skönt att bara tänka på något helt annan i några timmar. 
 
Jag hann nästan bli klar, det är ungefär två längder som saknas. Men dem får jag ta och göra någon annan dag. 
 
För nu är jag helt slut. Det blev inte många timmars sömn inatt, vilket jag hoppas på att ta igen inatt. 
 
Har ni fått snö?
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress