Bonitering och jobb

Hejsan!
 
Torsdagen och fredagen bestod mest av en hel del utevistelse, i form av bonitering och att undersöka lite jordarter. Vädret var fint, så denna gången var det lite roligare att vara ute och mäta. Trots att det tog någon timme innan man fick in hur man skulle göra det snabbt och smidigt. 
 
Så nu när jag är klar med allt praktiskt som måste göras utomhus, kan jag lägga hela nästa vecka å att bara sitta och försöka få rapporterna skrivna!
 
Igår efter att jag blev klar med boniteringen, packade jag ihop min saker hemma hos pappa, för att åka tillbaka till Halmstad. Har saknat detta lite faktiskt. Men bara lite..😅
 
Idag var det jobb som stod på schemat, 06.30 till 16 ungefär. Det var kul att träffa kollegorna lite, samt bara få jobba utan att behöva tänka lite 😂
 
Några jobbkompisar skulle ha inflyttningfest idag, som jag var bjuden på...men jag orkade inte ens försöka bry mig lite om det. Istället har fille och jag varit hemma, ätit glass och börjat kolla sjunde säsongen av The Walking Dead. Så himla bra är det, samtidigt som denna säsongen, speciellt första avsnittet av den är helt sjukt. 😳 Men man vill ändå fortsätta kolla!
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna innan jag går och lägger mig. För imorgon jobbar jag 06.30-15!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Malin

Så roligt att följa, så himla roligt du kommer att ha det och visst är det ändå rätt bra att ha både stad och skog i sitt liv när man själv kan få välja när var och hur?

Svar: 😊 Ja jo det är ganska så perfekt att ha det så just nu i livet 😄😍
Ellenor Glamocak