Första dagen i Mora

Hejsan!
 
Efter en väldans lång bilfärd igår, var det enda man ville göra när man kom fram att sova. Vilket jag också gjorde, efter att ha läst igenom alla mina anteckningar inför dagens tenta. 
 
Det var alltså vad som stod på schemat idag, vi hade får första tenta, som var en fälttentamen. Som jag tror gick ganska bra, jag vet ju inte än, eftersom det inte är rättat. Men min magkänsla brukar funka ganska bra. 😉
 
Dagen blev ganska lång, vi var hemma 17.20 kanske. Jag tog en dusch direkt, för påväg tillbaka till hotellet kom en jäkla huvudvärk krypandes. jag trodde en varm dusch skulle hjälpa skallen att slappna av, men icke. Istället somnade jag direkt när jag duschat och vaknade 50 minuter senare med ännu värre huvudvärk..
 
Men eftersom jag var hungrig redan innan vi åkte hemåt, var jag tvungen att försöka gå ner i resturangen och få i mig lite. Jag hittade en liten ipren i väskan, som jag tog innan jag gick ner och åt. Maten gjorde att jag piggnade till lite, samtidigt som iprenen hann verka lite grann. 
 
Efter maten gick jag ut en sväng, lyckades hitta till ett Ica, för att köpa lite fler värktabletter samt lite annat att äta. 
 
Nu börjar huvudvärken lägga sig lite mer, vilket är skönt. Jag hade inte orkat få migrän idag. 
 
I förmiddags satt jag och pluggade matte, därför tänker jag ta kvällen ledig nu. Jag ska kolla någon serie eller youtube. Innan jag ska sova. Imorgon kommer bli en vääldigt lång dag. 🤔 😃
 
Puss och kram
 
När vi var påväg upp till Mora insåg, att jag hade glömt adaptern man behöver till Iphonen om man vill kunna ha hörlurar i. Tur jag precis fått låna en bok av fafa, som hann bli utläst ganska snabbt. En lite speciell bok, men ganska bra.