24 september 2018

Ny vecka!

Allmänt

Hejsan!
 
Idag är det måndag och en ny vecka!  Efter att ha sovit riktigt dåligt i natt också, lät jag mig själv ta en liten sovmorgon idag. Fast det hjälpte inte så mycket ändå. Därför försökte jag börja dagen bra, genom att städa lite extra noga här hemma tillsammans med lite bra musik. VIlket funkade ganska bra. Jag blir gladare av att städa, samt det är lättare att planera och plugga i en ren och ordningsam miljö hemma. 
 
Efter lunchen började jag med det jag egentligen hade tänkt börja med vid åtta i morse. Först ut var att gå igenom allt som måste göras, för att sedan att sedan göra en veckorplanering. Det var då jag insåg att jag ligger ganska bra i förväg och kan köra ett lite lugnare tempo nu. Därför räknade jag bara matte idag, jag räknade dock matte för både idag och i morgon! Det känns bra nu, jag har allt under kontroll!
 
När jag kände mig klar med matten för dagen, tyckte jag det var dags att gå ut för att ta lite frisk luft, som jag hde fått alldeles för lite av under dagen. Filip och jag tog därför en liten längre promenad ner till hamnen, där vi satt en stund och fikade lite i den starka solen. Som det förövrigt är helt sjukt hur "känslig" man redan har blivit emot den. Så fort solen är framme, får man huvudvärk.. 😅
 
Under kvällen nu har vi inte gjort så mycket. Jag är sååå himla trött och ville egentligen gå och lägga mig vid sju redan, men det hade varit alldeles för tidigt. 
 
Jag hann dock med att boka in en lite rolig grej, som jag har velat göra hela sommaren. Fast det varma vädret har gjort att det inte har varit optimalt. Vilket det är nu istället! 
 
Nu ska jag äntligen krypa ner och lägga mig. Förhoppningsvis får jag en bra natts sömn, så att jag kan orka med en lång dag med plugg i morgon!! 😃
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
 
Puss och kram
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress