Planering och skogspromenad

Hejsan!
 
I morse när jag vaknade var jag väldigt slö och helt täppt i näsan, efter dagarnas utevistelse i ösregn. Men efter att jag hade varit uppe i någon timme samt ätit frukost, kvicknade jag till. Vilket var tur. För jag har inte lust eller tid för att bli förkyld nu. 
 
Förmiddagen spenderades med att sammanställa alla grejer jag faktiskt har att göra i skolan. Alltså grejer jag har att plugga in, samt vilka inlämningsuppgifter jag har. Det blev en hel del faktiskt. För att bara ha gått i tre dagar?! Men det känns ändå bra. Speciellt nu när jag gjort en fin planering. Jag kommer dock ha att göra hela dagarna nästa vecka. 
 
Efter lunchen påbörjade jag därför den första uppgiften jag hade skrivit upp som jag skulle bli klar med. Trots att jag sagt att jag ska försöka ge mig själv helt ledigt från skola på helger. Bara för att jag vill att det ska bli lite mindre stressigt nästa vecka.
 
När jag sen faktiskt blev klar med uppgiften, begav jag och pappa oss ut på en skogsrunda. Vi gick igenom en massa träd, vad de har för funktion och sen en massa annat. Jag tog även med min lilla kamera, jag hann dock inte käppa så många bilder, vi hade fullt upp redan med att prata om skogen. 😅
 
Kvällen avslutades hemma hos famo och fafa. Men min faster och kusin, samt pappa. Där vi åt en god lördags-middag. Bra avslut på en bra dag. 
 
I morgon tänker jag ha helt skolfritt. Jag tänker nog att jag ska gå en liten svamppromenad och ta med kameran. Mer än så vet jag inte. Vilket känns skönt det med. ;)
 
Puss och kram