Sista dagarna i Mora

Hejsan!
 
De två sista dagarna i Mora gick väldigt fort! Vi var ute hela onsdagen. Fick lära oss en del nya grejer, men också en del grejer man hade koll på. På eftermiddagen fick vi även veta resultaten efter vår fälttentamen, som gick braaaa. Haha, jag som har drömt en massa konstiga mardrömmar inför denna tentan, utan att jag egentligen brukar vara en person som är nervös innan. Det kändes iallafall väldigt skönt att ha klarat den första tentan!
 
Vi avslutade onsdagen med att äta ute på en resturang, hela gänget. Det var ett bra sätt att avsluta den sista kvällen, med god mat!
 
Torsdagen var sista dagen. Vilket skulle spenderas med Stora Enso. Det var en väldigt lärorik dag. Men jag var heeeelt slut, eftersom jag hade sovit så kasst dem senaste nätterna. Under förmiddagens föreläsningar, somnade jag till den sista timmen innan lunch. Alltså jag somnade verkligen till och vaknade någon minut senare utan att ha någon koll på vad dem pratade om. Haha så pinsamt, men främst jobbigt. För hur jag än försökte hålla mig vaken gick det inte ALLS. Som tur var, piggnade jag till under eftermiddagen när vi var utomhus och gick runt. 
 
Vi fyra-tiden åkte vi med vår lilla mini-buss hem mot Växjö igen. Det var en låååång resa, speciellt eftersom det inte blev många timmar som man kunde sitta och läsa innan det blev mörkt. Enda positiva är att jag har kvar av boken som jag kan läsa nu. 
 
När jag väl var hemma strax efter tolv på natten, gick jag och la mig direkt. Det hade jag längtat efter sedan jag satt och somnade på föreläsningarna. 😂
 
På fredagen körde jag tillbaka till Halmstad igen. Eftersom det skulle jobbas under helgen. 
 
Hoppas eran vecka var bra också!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag släpade även med min kamera till Mora. I hopp om att kunna ta en massa fina bilder. Men hotellet var beläget mycket mer centralt än vad jag tänkt. Och sista dagen tog jag med kameran ut på "skoldagen", jag hann ta åtta ynka bilder och det var enbart denna som blev okej. Haha, så synd, men ändå inte.
#1 - Malin

Så fint ni verkar ha haft det i Mora!
Läste den boken just innan dig, kan vi diskutera lite om någon gång. För mig är historien inte ny, men ger en inblick i hur fanatiskt systembygget Sverige var under ett par decennier.
Blås nu inte bort!