2 september 2018

Söndag

Allmänt Foto

Hejsan!
 
I morse vaknade jag runt klockan sex, trots sovmorgon. Åt lite frukost, sedan var jag ute och gick klockan sju. Det var väldigt fint i morse. Dimmigt, inget regn men fullt av dagg i gräset och så solen som skimrade på det. Perfekt.
 
Det blev nästan tre timmar som jag var ute och gick. Det var faktiskt först arunda själv här hemma sedan Pixi gick bort, som var mer än uthärdlig. Även om jag tänkte på henne flera gånger under rundan. ❤️
 
Vid lunch var vi hos famo och fafa. Hon hade gjort väldigt god mat idag (som för det mesta).
 
Efter lunch åkte pappa och jag ut i skogen lite. Vi var och kollade vid två av våra flyn vi har. Bland annat för jag tänkte sticka ut och fota imorgon bitti, så pappa skulle visa bästa vägen att gå för att komma ut på rätt sida, så solen hamnar där jag vill ha den. Vi hittade även del svamp. Vi hade dock en alldeles för liten påse, så jag får plocka resten i morgon bitti.
 
Till kvällen var jag och handlade, sedan försökte jag på mig att göra en kantarellsoppa, det blev helt okej. Men jag skulle nog inte göra om det receptet igen. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok, innan jag somnar. I morgon är alarmet satt på 05.30, för då ska jag åka ut och fota!
 
Puss och kram
 
 
 
 
Fina toker.
 
 
 
Hon är nog den vackraste kattan i byn.
 
 
 
När man inte får plats med svampen i den påsen man har, får man ta kepsen istället.
 
 
 
Att pappa har en drönare är ju ganska fantastiskt. Jag har dock inte använt den själv än...
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress