Svamppromenad

Hejsan!
 
Även i natt hade jag en fantastik sömn. Vilket gjorde att dagen automatiskt startade bra!
 
Jag vaknade någon halvtimme innan jag satt alarm. Därför låg jag kvar i sängen den tiden och kollade lite youtube. Men det gick ganska så väldigt fort innan jag tyckte jag kollat igenom allt som var intressant. Det var mer lockande med frukost. 
 
Jag gjorde min havregrynsgröt med sirap, som jag äter varje morgon. Efter att frukosten var nere och tänderna borstade, började jag med att städa i ordning mitt rum lite. Bädda sängen, plocka i ordning alla papper som låg överallt och dammsuga. Lättare att sitta och plugga i ro, om omgivningen är i ordning. 
 
Från 8.20 till 11.45 ungefär satt jag och räknade matte. Hade lunch i en timme ungefär. Åkte in till hovda för att handla lim och kattmat på Ica. Sedan satte jag mig och räknade matte igen, fram till 15.40. Jag var så inne i matten i dag, så tänkte att det var lika bra. Det andra kunde jag inte göra riktigt idag ändå. 
 
Vid 16.10 kom min syster hem. Vi hade planerat in att gå ut på en svamprunda. Vi blev ute till 19 nästan. Men bara med lite trattkantareller rikare...och några älgalöss.. Haha jag vet inte vad det var för fel. Vi gick på alla våra kantarellställen, som ingen annan kan ha varit och plockat på. Men det var helt tomt. 😕 Vi får prova igen om två veckor. Det positiva är att jag slipper och sitta i över en timme och rensa svamp igen. 
 
Till kvällen gjorde jag mig två toast, med gräddstuvade kantareller på. Med en kopp varm choklad till. Så satt jag och snackade med pappa lite bara. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar. 
 
Puss och kram
 
 
 
#1 - Malin

Det kallar jag positivt tänkande, om man inte hittar svamp slipper man rensa svamp :-)