Veckan har gott bra

Hejsan!
 
Denna veckan har verkligen flugit förbi, även om det har varit mycket att göra.
 
Eftersom det har varit första "skolveckan hemma" i Halmstad, har jag velat lägga all krut på det och så jag verkligen ser att det går ihop sig. Vilket det har gjort, med bravur. 
 
Jag har även hunnit gå på en föreläsning av Mia Törnblom, som var helt fantastiskt duktig. Så några knix och knep tar jag med mig därifrån. Efter föreläsningen gick jag även in till XXL, för att införskaffa mig ett par nya skogskängor, som jag har tänkt göra så länge. Nu kände jag att det var läge. För spenderade jag inte mycket tid ute innan, så kommer jag garanterat göra det nu. 
 
Det gick ganska lätt att hitta ett par. Jag ville ha ett par sköna, stabila och torra skor. Vilket jag fann, till ett väldigt bra pris. Kanske inte var dem snyggaste på marknaden, men bland dem bästa till mina fossingar!
 
I onsdags bokade jag även hotell inför nästa veckas resa till Mora. Jag har haft lite beslutsångest om jag ska åka dit eller inte. Men jag tror det kommer bli en rolig upplevelse, samt väldigt lärorikt. Vi ska alltså åka dit ihop med skolan nästa vecka, på måndag redan och stanna där till torsdag. För att ha fälttentamen och lära oss en massa om skooog. 🤓
 
Igår kväll hade jag ett litet jobbpass 17-20, vilket var superkort. Jag jobbade i en kvart på vår resturang, innan city ringde och behövde hjälp. Då körde jag dit istället och jobbade. Det är väldigt jobbigt att jobba på en annan resturang, som inte har allt exakt som oss. Allt tar någon sekund längre att göra då. 
 
Idag pluggade jag fram till lunch, för då ungefär blev jag klar med veckans planering. Vilket kändes bra. Det kommer nog funka bra det här.
 
Efter att vi hade fått i oss lite lucnh här hemma, tog vi bilen bort till Biskoptorps naturreservat, för att gå ut ocg gå en runda. Samt för att jag skulle kunna börja gå in mina skor lite. Smulan fick följa med också, vilket hon nog ångrade lite. För sista kilometern orkade hon knappt att gå.
 
Ikväll har vi en myskväll. Jag gjorde lite god middag, vi har kollat lite roliga klipp på youtube och ska nog alldeles strax kolla på någon film, innan jag somnar. 😅
 
Hoppas eran vecka har gått bra!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En väldigt tveksam Smulan, som inte trodde på att man håller sig bara för att det går en bro över bäcken.