9 augusti 2017

Tillbaka i vardagen

Allmänt

Hejsan!
 
De sista dagarna hemma gick fort och all tid var värdefull, därför hade jag knappast tid för att öppna datorn. Det blev många långa promenader med Pixi, en dag var jag i Kalmar och hälsade på min faster och kusin, sista kvällen och natten spenderade jag hemma hos Olle med en flaska champange och massa prat bara. För nu är det länge till vi syns nästa gång. 
 
I måndags morse när jag satt och åt frukost, kändes det väldigt lustigt att jag skulle befinna mig på jobbet om mindre än en timma. Väl på plats kändes det dock som valigt, bara att man behövde komma in i allt liiiite först!
 
Idag, onsdag, så var det min enda lediga dag för denna veckan. Blev inte så dock, då Amanda ringde mig lite innan åtta imorse och måddde väldigt dåligt på jobbet. INgen annan skiftiss kunde hoppa in, så jag tog och cyklade dit i ösregnet. Stannade till tolv ungefär, då en annan skiftis började. Inget långt pass och oehör lugna timmar. Så det gick fint, jobbigaste var att cykla i regnet.
 
Hemma igen käkade jag lite, tog en lång dusch, sen somnade jag och Smulan i någon timme i sängen. Tillslut tvingade vi upp os och gick ut en sväng, slutade att vi var ute i över en timme. Hon börjar bli väldigt duktig på det här med att gå i koppel nu!! SÅ KUL!
 
Fille kom ut och mötte oss, vi satt ute en stund, eftersom solen tittade fram på eftermiddagen, sen gick vi om för att städa lite.
 
Under resten av kvällen har jag och Smulan varit ute en runda till, jag har kollat en massa yt och nu sitter jag här vid datorn, kollar bilder och lysssnar på musik. <33
 
Ska alldelees strax borsta tänderna och kryppa ner i sängen. För klockan ringer 04.45 imorgon, härligt detta me att vara tillbaka igen..:D
 
Puss och kram
 

 
Lite bilder från en sen kvällsrunda, då Emil fick för sig att alla skulle med ut och gå, så det gjorde vi. 
 
 
 
 
 

 
Kvällen jag körde till Olle var himlen väldigt fin.