Hejsan!
 
Förra veckan var minsann fullspäckad, men fantastiskt bra ändå. Lördagen efter att jag hade kommit hem från Stockholm, pratade pappa och jag. Fick då veta någon vecka försenat hur det var med min lilla famo, som tydligen inte var så pigger, så efter vi snackat bestämde jag/pappa att jag fixar det famo brukar göra till midsommar. Alltså tårta, kakor och frallebullar. Jag satte direkt igång med det efter vi hade pratat. 
 
De återstående dagarna fram till torsdagen jobbade jag natt, vilket jag inte alls tycker är ul, för att jag tycker det är så jobbigt att vända om mitt morgonpiggahumör. Samt att jag kastades in alldeles för tidigt att hålla nattskift själv, eftersom jag inte visste allt som skulle göras. Men det slutade bra tillslut. 
 
När det äntligen var torsdag, tog jag tågen som gick vid 8 på morgonen från tågstationen i Halmstaden, och vi 10.25 var jag framme i Alvesta ungefär, där pappa stod och väntade på mig! Vi fortsatte vidare mot Växjö för att handla inför midsommar och avslutade med thaibuffé, innan vi tog bilen vidare hemåt. 
 
Torsdagen var fantastiskt bra, verkligen.  Så fort jag kom hem körde jag ner till famo för att göra jordgubbstårtan som skulle äta på fredagen. Under tiden jag höll på med den kom Olle ner till famo också, hjälpte till lite, så att vi sen kunde fortsätta hemåt där det vankades grillning. Grillad maskolv och rådjurssadel hade han gjort, vilket var riktigt gott. Tror även det var premiärgrillningen för mig iår!
 
När vi hade fått i oss maten åkte jag, Olle, Emelie och  Linus iväg. För Linus hade nämligen tagit körkort samma vecka och ville göra samma sak som när jag tog körkort, då vi fyra åkte på en liten roadtrip. Vid tre-tiden på natten var jag hemma sen igen och somnade lika fort som jag klev innanför dörren. 
 
På fredagen var det ovanligt bra väder för att vara midsommar. Inte heller mycket mygg eller knott. Jag fick träffa några av mina kusiner, som jag nog inte har sett sin min student förra året. Vi åt massor av god mat och  fikat jag hade gjortblev mer än godkänt. Till kvällen kom självklart regndropparna dock, men det var ju så det skulle vara!
 
Helgen gick väldigt fort och heltplötsligt var det kvällen innan jag skulle åka hemåt igen. Jag och Pixi tog oss då en kvällsrunda, hälsade på hästen nere i byn och försökte att inte bli allt för uppätna av knotten. 
 
Trots att jag knappt hunnit sova denna veckan eller helgen, har det varit väldigt bra och jag längtar redan till Augusti då jag ska åka hem i en hel veckan igen. 
 
Hoppas ni har haft en fin midsommar!
Puss och kram
 
 
 
 
Två av mina absoluta bästa vänner. 
 
 
 

Mellan ett och två på torsdagsnatten, fick vi fyra för osss att ta en massa bilder på en parkering i Nybro. Rackans tur jag hade stativ och systemkamera med mig.
 
 
 
 
 
 

MIdsommarafton.
 
Pappa <3
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Lördagen avslutades på absoluta bästa sättet. Jag och Pixi på en kvällsrunda i skogen. 
 
 
 
 
 
 
En Pixi som är trött på knotten och vill få följa med in till hästen och gosa!
 
 
En nyfiken Elvis på Pixi.