Hejsan!
 
De senste fem dagarna har bara bestått av jobb. Jag har dessutom haft skift fyra dagar i sträck vilket gick bra de första två dagarna och var roligt, men i söndags...det var det värsta jag har varit med om. Jag började tillslut gråta mitt i allt kaos och gick inte hem förän efter att varit på jobbet i ungefär 12 timmar..var helt färdig när jag kom hem.😂 Så när jag igår skulle upp vid 04.45 igen för att cykla till jobbet, var jag lite lagom otaggad. 
 
Idag har jag haft en ledig dag vilket har varit såååå skönt. Började med att ta en riktigt sovmorgon till klockan halv nio ungefär, åt lite extra god frukost. Tog det oehört lugnt fram till klocckan var två ungerfär, kollade en massa youtube och serier. Lite efter två kom Fille hem och då släpade jag ut honom på en lång runda med mig!! :D Och vi kom tillbaka hem precis lagom till att det började regna ute.
 
Ikväll ska vi äta gädda, vilket ska bli gott! Sen kommer jag nog spendera resten av kvällen framför någon film eller spela lite. Imorgon börjar jag inte förän 8.00, så har ju nästan lite sovmorgon. ;) 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
Ätit massa god melon denna helgen 😍
 
 
 
 
 
 
 
 
Träffade på tre söta ankor som följde efter mig när vi var på Laxön 😍🦆