Hejsan!
 
Helgen som var spenderade jag ju hemma i Småland hos familjen. Även Filip hängde med då! Det var en väldigt bra helg, som gick oehört fort. Vi fick även se första snön för året innan vi körde mot Hlamstad igen. Väl tillbaka i Halmstad kändes det som om det var en evighet som man var hemma och hälsade på, men det är ju faktiskt knappt en månad till jag ska köra hem igen!
 
Annars har inte så mycket hänt denna veckan. Jobbat en hel del. Jag har inte haft mycket lust till att varken blogga eller fota. Jag har inte ens redigerat och gått igenom de bilder jag tog när jag var hemma, mest för att jag inte har orkat. Men så fårdet vara ibland! :)
 
Idag var det ju Black Friday, vilket verkligen märktes på jobbet eftersom det var kaos 12-20 ungefär och jag inte kunde ta mig någon rast och knappt kunde lösa andra på rast. Men efterjobbet nu har jag hunnit klicka hem lite julklappar. Så nu är jag klar med inprincip alla julklappar. Vilket är väldigt skönt!
 
Imorgon och på söndag jobbar jag båda dagarna 11.30-21. Vilket suger när det är så hög försäljning denna helgen. Men efter idag är vi nog mer redor inför morgondagen!! 
 
Hoppas ni haft en fin vecka!
 
Puss och kram
 
 
Sämsta kvaliten, men Smulan är verkligen helt besatt av sin halvbror(min famos katt). Hon vill ebusa och följa efter honom heeela tiden. Han tröttnade dock ganska fort. 
 

Jag gick igenom bilderna lite snabbt nu ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina Filip ❤️