Hejsan!
 
Igår vaknade jag vid halv sju, för att hinna upp och göra frukost till min syster som fyllde 18 år. Det blev en långdag, fylld med god mat, tårta och en massa skratt. Jag somnade som en stock när jag gick och la mig vid halv tre på natten. 
 
Eftersom jag var uppe så sent igår, tror jag det bidrog till att jag hade en sådan huvudvärk idag. Men jag vet faktiskt inte, det kändes nämligen lite som när man har jobbat natt. 
 
Jag försökte bota huvudvärken med en skön långprommis i skogen, men det gick inte. Den blev nästan värre. Så jag tog istället en huvudvärkstablett när jag kom hem och la mig en stund till i sängen. Vilket hjälpte. När jag vaknade upp käkade jag smörgårstårta, som var rester ifrån gårdagen. 
 
När maten hade smällt, tog jag bilen till hovda, för att handla lite på affären. Då kom även huvudvärken tillbaka. 
 
Men jag städade i ordning lite hemma, fixade vid Pixis grav, tände ett gravljus(som inte vill hålla sig tänt) och satt där en stund och bara tänkte. 
 
Resten av min nyårsafton har spenderats framför en bok inprincip. Jag hade ingen lust att fira nyår detta året. Min enda plan var att vara med fille, men så blev det inte heller. Eftersom han ligger hemma hos sin familj sjuk. Så det blir jag och min bok, haha och katterna. Vilket känns väldigt bra. 
 
Hoppas ni får ett fint nyår!
 
Puss och kram
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress