21 december 2018

Pepparkaksbak

Allmänt

Hejsan!
 
Det är redan den 21 december och julafton är om bara tre dagar. Det har gått så himla fort och julkänslan detta året har fortfarande inte riktigt kommer. Men det spelar inte så stor roll. 
 
Igår bakade vi pepparkakor här hemma. Med min fantastiskt fina pepparkaksformar jag köpte förra året. Eftersom jag gjorde en normalstor deg, blev det mååånga pepparkakor på den. Vilket tog ganska lång tid.  Men med lite julmusik och julmust, var det väldigt mysigt och avkopplande såhär mitt i all stress. Dessutom blev dem väldigt fina och goda, så det var värt såhär efteråt. 
 
Idag ha fille tenta och jag är här hemma. Jag har haft tvättid nu mellan 10 och 13. Så jag springer ner där ibland och hänger upp grejer på tork. 
 
Under tiden har jag gjort lite skolgrejer. Men det blir nog inte så mycket idag. Jag måste fixa lite annat också, imorgon åker jag nämligen hem igen. För att fira jul. Och jag har fortfarande kvar två julklappar att köpa!!? Haha men eftersom jag vet vad jag ska köpa är det ingen fara. Dock så har jag lite kvar som ska bakas idag med, som kommer ta en hel del tid. Vi får se hur denna dagen går. :-)
 
Ikväll tänker fille och jag har lite julmys, framför tv:n med lite must, chips och julfilm. För vi träffas inte förän efter jul sen igen. 
 
Jag hoppas ni har det mindre stressigt än mig just nu. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
Sarah

Mysigt att julbaka :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress