Hejsan!
 
Det är redan torsdag och alltså tre dagar sedan julafton var. Vilket det inte känns som. Tiden har gått så fort, utan att jag vet vad den har gått till. 
 
Igår var vädret himla fint iallfall, så jag var ute ett par timmar och fotade Linus i sin uniform och nya basker! Det blev ett par skapliga bilder åtminstonde.
 
Idag har jag varit hemma och donat lite under dagen. Pappa var inte hemma sedan igår, så jag var alltså hemma själv. Jag tvättade lite kläder och sängkläder, städa mitt rum och bar in lite pellets. Jag var ute en sväng också, då vädret var väldigt fint idag med. Jag blev sugen på att sminka eller rita. Eftersom mina rit-grejer är i Halmstad, blev det att jag fick sminka mig. Men kunde i sminka mig klart, innan mina ögon gjorde så ont utav sminket och att behöva kolla utan glasögon. 😂 ÄLSKAR mina ögon. Det var kul så länge det varade iallafall. 
 
Imorgon ska jag och min syster åka in till Växjö för att inhandla lite grejer inför hennes 18-årsdag, som är den 30:e. Vi ska även käka lunch där har vi bestämt! 
 
Ikväll ska jag kolla på The Handsmaid Tale, innan jag ska försöka somna tidigt(vilket inte kommer gå). 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress