24 februari 2018

Mycket snö

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Igår lite innan ett var jag framme hos pappa. Men eftersom alla var hos famo och åt, åkte jag och smulan dit direkt för att äta lite också. Vi stannade där i några timmar och snackade, innan vi åkte hem igen för att  jag skulle lasta in mina grejer osv. 
 
Men lite efter klockan sex på kvällen åkte hela famljen till famo och fafa igen. Med oss hade vi allt för att ha en riktigt taco-kväll! Eftersom det var typ första gången fafa och famo åt det, ville vi det skulle bli perfekt. Vilket det verkade som det blev, dem uppskattade det verkligen. Och nu vet vi och fafa allt om tacos, dess ursprung och landet det ursprungligen kommer ifrån. Haha, standard när man är där, fafa vill att man slår upp allt på mobilen!
 
Jag somnade fort sen när vi väl kom hem igår kväll, men sov dåligt under natten. När klockan var fem gav jag upp och lät mig vara vaken. Vilket resulterar i en ganska trött Ellenor nu.
 
Idag har mest spenderats ute i det fantastika vädret! För gick jag och min bror en långrunda på förmiddagen med Pixi. Efter lunch tog vi sedan en runda med Smulan, som dock inte uppskattade all den fantastiska snön lika mycket.  😅  Så vi vände hem med henne lite tidigare. Och gick sedan ut en runda själva, utan något djur, men hälsade på lite djur istället. 
 
Just nu är jag helt slut och jag tänker alldeles strax gå och borsta tänderna, kanske kolla lite youtube. Sen ska jag SOVA. 
 
Imorgon är det redan dags att åka hem igen..men kommer nog inte åka förän under eftermiddagen. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick en sväng förbi min fasters hus. Där satt hennes ena fina katt och vaktade på oss!
 
 
Självklart hälsade vi på hästen också. 
 
 
 
Det började även snöa extremt mycket helt plötsligt. Väldigt fint att kolla på. Bilden nedan är knappt fem minuter senare, vilket väderomslag?
 
 
 
En nöjd Smulan som fick vara inne i värmen igen.