Hejsan!
 
Idag kom det äntligen en hel del regn! Så himla skönt. För både djur, natur och den stora brandrisken som finns just nu. 
 
Trots att det regnade till och från under dagen, har det varit väldigt varmt ute. Vi åkte iväg till Kosta efter lunch, där vi gick och kollade lite i butikerna, för att sedan avsluta med kulglass. Det var egentligen mest därför vi åkte dit, för att kunna äta glassen. 😅
 
När vi var tillbaka hemma hade vi tänkt ta ett dopp i sjön, men fick vänta i någon timme. Eftersom det blev en rejäl åskskur. Så fort det hade lugnat sig badade vi. 
 
Till kvällen åkte vi iväg hela familjen och åt ute, eftersom diskmaskinen här hemma har slutat fungera och ingen orkar diska. 😂 Jag klagar inte dock, det var både gott och mysigt!
 
Vi sitter förtillfället bara och chillar, lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Denna veckan börjar lida mot sitt slut, vilket är lika tråkigt varje gång. Samtidigt som det blir lite skönare för varje gång jag kommer hem till vår lilla lägenhet  Halmstad. Det är skönt. Att jag äntligen kan börja sakna det lite ibland, trots att jag så ofta hatar det. 😂
 
Hoppas ni haft en bra fredag. Nu är det helg!
 
Puss och kram