30 mars 2018

Påsk 🐥

Allmänt

Hejsan!
 
Igår var jag ledig, vilket var välbehövligt. På något vis lyckades jag sova till 17.30 ungefär?? Haha, så när jag vaknade var jag helt förstörd. Jag hade inte ätit eller druckit sen 02 natten innan och sen att jag vaknade så sent bara. Där av var det tur att jag var ledig, för jag hade aldrig orkat gå till jobbet vid 21 igen. 
 
Vid 22 hade huvudvärken börjat försvinna och jag började vakna till. Så jag gick till affären och handlade lite inför veckan, jag behövde dessutom lite frisk luft. 
 
Som tur var, så har fille ingen skola idag. Dock skulle hade gått upp och tvättat vid 07. Men vi ångrade oss. Istället var han snäll och satt upp med mig till 04 och kollade the walking dead. 😁 Sen var vi båda trötta och somnade ganska fort. 
 
Idag vaknade jag vid halv ett kanske, vilket var ganska tidigt, med tanke på att jag ska jobba inatt. Men eftersom jag somnade så tidigt igår, så var det oudvikligt. Solen lyste dessutom upp hela lägenheten, så det var inte lätt att sova. 
 
Filip skulle ta tåget idag vid 16, för att åka hem till sin familj. Så jag hjälpte till att packa lite, sen gick vi ihop till tågstationen. När jag hade lämnat av honom där, tog jag och fortsatte gå en sväng i det fina vädret. Det är verkligen underbart idag, Klockan är 18.33 nu och när man kollar ut känns det verkligen som att vintern är helt borta!
 
Jag ska alldeles strax försöka göra mig något att äta, sen kanske se om jag kan sova i en halvtimme. Sedan börjar denna jobbhelgen. Jag jobbar 21-06 fre, lör och söndag....jätteroligt faktiskt. Nja, så farligt är det inte. Helger är lite roligare iblnd, för det händer mer och vi är fler som jobbar. Så länge ingen är sjuk bara. :)
 
Hoppas ni alla får en fin och solig påskhelg! 🐥
 
Puss och kram