30 oktober 2018

Dimmig skog

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Igår kväll planerade jag in att jag skulle ge mig själv sovmorgon idag. Vilket var bra att jag gjorde, eftersom jag faktiskt lyckades sova till halv åtta. Utan att vakna en enda gång under natten.😍 Jag låg och drog mig en stund till i sängen dock, bara för att jag kunde. 
 
Sedan slängde jag i mig lite frukost innan jag skulle försöka planera ihop mitt liv. Jag hade lite kurslitteratur jag behövde hitta och beställa. Göra en lista över alla inlämningsuppgifter, planera alla datum jag måste söka ledigt för och dessutom planera när alla uppgifter ska göras ungefär. Men när det var klart, gjorde jag inget mer skolrelaterat idag. Det fick räcka. 
 
Vi käkade lite lunch hos famo och fafa. Innan jag tog med mina syskon på en nästan två timmars promenad i skogen. För idag var det helt magiskt ute, med den tjocka dimman som täckte hela marken. 
 
När jag kom hem, tog jag en 30 minuters powernap. Sedan tvingade jag mig upp, gjorde en kopp varm choklad och satte mig framför datorn. Jag har redigerat lite bilder och bara chillat. 
 
Nu ska jag gå in till famo och fafa igen...för att äta. 😂 Dem bli glada då!
 
Imorgon är tanken att jag ska köra tillbaka till Halmstad. Jag längtar, samtidigt som jag bara vill stanna här. men det ska bli kul att träffa fille och katterna. ❤️
 
Puss och kram