13 april 2019

Fotografering

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Igår var det fredag igen. Efter enn ganska bra natts sömn, gjorde jag mig en havregrynsgröt till frukost innan jag kilade iväg lite snabbt till skolan. 
 
Redan innan klockan hade hunnit bli halv tolv var jag supehungrig och kunde knappt koncentrera mig längre. Därför tog jag mitt pick och pack för att gå hem och äta lunch. Rätt val, absolut.
 
Klockan två hade jag inbokat att faktiskt åka iväg och fota åt en person, med hennes syster Julia som stod modell, som även är min kollega. Det var superkul och när vi var klara med bilderna satt vi bara och snackade i ytterligare fem timmar kanske? Nästa vecka ska vi träffas igen för att ta fler bilder. 
 
I morse tog jag sovmorgon och blev faktiskt inte väckt utav Sune en enda gång(!!!!!). Därav var jag på superhumör när jag vaknade. 
 
Vi hade inga specifika planer för dagen. Men vi behövde nya lampor, eftersom vår enda taklampa har varit sönder i över en månad och häromkvällen gick även lysröret över köksbänken sönder. Så att diska efter skymning är svårt. Jag behövde även införskaffa mig lite "bas-tröjor" av något slag. Därför tog fille och jag en liten tripp till Jula och Hallarna. Jag hittade en tröja jag gillade, så köpte den i fyra olika färger, lampor fick vi med oss också. Lysröret över bänken passade, men taklampan var fel...
 
Lördagskvällen har bestått av en massa dunder musik, hemmagjord mozarella-pizza och lite redigering utav bilder.
 
Alldeles strax ska jag krypa ner i sängen och lägga mig.
 
Puss och kram
 
Här kommer lite bilder på vackra Julia. Tatueringarna som syns ska jag dock ta bort, men det har inte hunnits med än. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress