Hejsan!
 
Förra veckan gick verkligen fort. Förmodligen för att jag aldrig riktigt hade "slut" pÄ grejer att göra. 
 
Vardagarna fram till 15 ungefÀr, spenderades mest i skolan. DÀr det har flytit pÄ bra. FastÀn det inte kÀnns sÄ nÀr man sitter dÀr. 
 
Efter att jag hade duschat pĂ„ tisdagen, frĂ„gade jag fille om han kunde toppa mitt hĂ„r lite. Hann stĂ€llde upp, sĂ„ nu Ă€r mitt hĂ„r fresh. Även om det blev liiite kortare Ă€n vad jag bad om. Tur det vĂ€xer ut igen! 😁
 
PĂ„ onsdags morgonen körde jag ivĂ€g min Volvo till en verkstad, för att fĂ„ ett hjullager bytt. Det blev en promenad hem dĂ€rifrĂ„n, men Ă€ven tillbaka dit pĂ„ kvĂ€llen för att hĂ€mta bilen igen. VĂ€rmen gjorde att klĂ€derna jag hade pĂ„ mig var alldeles för varma. Vilket var oehört irrierande, eftersom det var över en mils promenad. 😂
 
NÄgot annat roligt som hÀnde pÄ onsdagen var att Habib Àntligen kom hem ifrÄn en mÄnad i Iran!!! DÀrför stack fille och jag dit direkt efter att vi hade hÀmtat min bil. Frans var Àven dÀr nÀr vi kom dit. SÄ vi hÀngde dÀr fram tills att vi höll pÄ att somna. Vi pausade med att gÄ ivÀg och köpa pizza till oss. En bra dag helt enkelt, som man somnade snabbt av. 
 
Med skÀrtorsdagen började pÄskhelgen. Jag tog helg efter lunch och Äkte dÄ till Falkenberg eftersom Olle hade Äkt dit ifrÄn Uppsala. Vi gick runt, snackade och Ät en massa maaaaat, innan jag behövde köra tillbaka till Halmstad igen. Det var mysigt och kommer förmodligen dröja mÄnga mÄnader innan vi trÀffas igen. 
 
Klockan sju pÄ fredagsmorgon vaknade jag och gick upp för att börja packa. Vi skulle nÀmligen hem till SmÄland. DÀr var vi framme lagom till lunch 12.00. 
 
Det har varit en fantastiskt bra helg. Med Ärets första grillning, god pÄskmat, pÄskÀggsjakt, fint vÀder, fiske och blÄsippsfynd!
 
IgÄr pÄ söndagskvÀllen Äkte vi hem till Halmstad igen. Jag körde min Volvo, med katterna och fille körde efter med min gamla bil. Som vi ville fÄ tillbaka till Halmstad sÄ att jag kan fÄ den sÄld. 
 
Efter denna veckan, men framförallt helgen Àr min kropp pÄfylld med ny energi och lugn. 
 
Hoppas ni hade en fin pĂ„sk! 🐣
 
Puss och kram
 
 
 
Kolasnöre ifrÄn morgonens pÄskÀgg.
 
HĂ€r var allt perfekt.
 
TvĂ„ utav mina gosar ❀
En vÀldigt vacker anka.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress