9 april 2019

Temet nosce

Allmänt

Hejsan!
 
En vecka har hunnit gå sedan jag var här sist. Då var det nästa jag skulle göra att gå på blodgivar"möte". Vilket jag pallrade iväg till på månadgsmorgonen. Det var helt underbart väder och fick mig en långprommis i en del utav Halmstad jag aldrig har varit i innan. Min värden var inte så bra dock, så jag skulle komma tillbaka om ett år och försöka igen. Mycket tråkigt, men då har jag gjort vad jag kunnat iallafall!
 
Resterande vardagar bestod utav plugg, soliga promenader och lite strandhäng faktiskt?! Det var verkligen helt magiskt väder förra veckan. Vi kunde sitta i linne vid stranden och fika, utan att frysa?
 
Veckan avslutades med jobb lördag-söndag, 06-14. Jag var dessutom så nervös utav att mina alarm inte skulle ringa, så jag vaknade utav mig själv långt innan jag hade behövt. Då slapp jag stressa åtminstonde. Men trött var jag. 😅
 
Igår var det måndag och en ny vecka. Dem varma vindarna hade hunnit bli svalare igen under helgen, så vinterjackan åkte på igen till skolan. Men jag klagar inte, tänker njuta av all kyla ifall sommaren blir likadan som förra. 
 
Det var vad hela min måndag bestod av inprincip. Skola. På kvällen sen spaade jag till det lite och masserade in en omgång kokosolja i håret.
 
Jag sov som en stock och vaknade sedan upp till att min mobilskärm var täckt i arga meddelanden..haha jaa, ni skulle bara veta. Patetiskt var det iallafall. Finns inte mycket till förebilder jag har kvar i mitt liv snart.
 
Eftersom jag behövde spendera första stunden utav min morgon med att förklara grejer på dagisnivå till vuxna människor, så blev den lite ur balans och gav inte min dag en toppen start. Som tur var genererade morgonens meddelanden i många skratt för mig på eftermiddagen. Skratt åt hur haha ja jag kan inte ens sätta ord på hur skrattretande det hela är. 😂 Det är en absurt situation detta. Och tydligen har alla andra personer 100% rätt och vet att jag har fel(läs:mina känslor jag känner är fel), är ond och mår dåligt eller något? Ja ni hör. 
 
Men eftersom jag inte skulle låta sånna männskor förstöra något för mig, vände allt ganska snabbt och jag återgick till min dag. Fille och jag tog på oss promenadkläderna, tog en ica-kasse vi fyllt med mat att ge till ankorna. Sedan gick vi på en prommis förbi ankorna och jag stod och matade dem. Det måste man bli glad av! 
 
Dessutom har körsbärsträden börjat blomma nu!!!! Vilket gjorde dagen 1000% bättre, så imorgone eller på torsdag ska jag ut och försöka knäppa några härliga rosa bilder! 
 
Jag hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag! 
 
Puss och kram
 
I måndags eller tisdags testa vi att göra pizza mer åt det Italienska hållet än det amerikanska/fluffiga sättet. Det blev så bra och såå mycket godare. Sen med banan, rödlök och kebabsås blir det 5 av 5 toast! Så vi gjorde pizza mer än en gång den veckan. 😅
 
SOL
 
Ankkompisar som också njuter utav solen.
 
Soliga Tylösand.
 
Vi hade en liten "picknick" på stranden. Det var perfekt.
 
Kolla bara hur fint.
Vår vår vår
 
Jag var på ovanligt bra humör idag och mitt hår var fint. Så bad fille ta lite bilder på mig. 🤪
 
Angelica Wåhlin

Vad mysigt med lite hemmaspa :)

Svar: Ja, det är det verkligen!
Ellenor Glamocak

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress