30 augusti 2019

Det flyter på bra

Allmänt

Hejsan!
 
I fredags förra veckan var det stadsfest i Halmstad. Vi var ett gäng kompisar som hade planerat in att hänga hemma hos Isak och Valle, för att sedan gå in en sväng till stan på kvällen. Vilket var hur kvällen blev sen. Det var en trevlig kväll, med fint väder!
 
Det fina vädret fortsatte in på lördagen. Så fille och jag passade på att ta fram badkläderna igen, för att vara ute i solen och bada. Vem vet när sommaren försvinner igen? 
 
Efter en varm och solig helg, höll sig det fina vädret i sig hela veckan. Vilket är fantastiskt. Därför har vi passat på att bege oss ut på lite upptäckande promenader, när vi inte bara njutit utav den sista sommaren. 
 
Igår var jag inne i halmstad och skrev på ett kontrakt för en ny anställning. Så från och med nästa vecka kommer jag jobba cirka två vardagar i veckan där. Hoppas det hinns med samtidigt som plugget!
 
På kvällen igår var jag även på körövning, vilket var så kul! Så nu ska även det hinnas med varje torsdag, men det blir nog inga problem. 
 
Det har alltså gått väldigt bra dem senaste tio dagarna. Livet flyter på bra och precis som jag vill. Det enda är väl att min sömn den senaste veckan har vart katastrof. Så imorse när jag insåg att även denna nattens sömn var körd, då kände jag mig lite hopplös där ett tag. Men som tur vände det, tillslut får jag en bra natts sömn. Det har bara hänt så mycket den här veckan, så jag tror min kropp undermedvetet är lite stressad/nervös över alla händelser den här veckan har bjudit på.  Haha det är bra att den är det innan plugget ens är igång. Men det är nog ingen fara. På måndag kommer jag nog vakna utvilad och redo! 
 
Nu ska jag packa, eftersom vi ska plocka upp filles syster vid 12.30, för att sedan åka vidare hem till deras föräldrar. I helgen är det dop! 
 
Hoppas allt har flytit på bra för er också!
 
Puss och kram
 
(Förlåt för om inlägget är rörigt och osammanhängande, jag är trött 😂)
 
 
Kolla min syster och kusin, jag saknar dem. 😍 
 
 
 
 
 
 
Detta stötte fille och jag på när vi var ute och upptäckte.