20 augusti 2019

årsdag

Allmänt

Hejsan!
 
I torsdags förra veckan hade Filip och jag årsdag, vilket vi firade med att baka fantastiska cupcakes tillsammans samt så lagade jag en pasta alfredo till middag, som även den blev fantastisk! Vi hade tankar på att åka iväg först, men eftersom väderprognosen bara visade regn hela dagen, tyckte vi det var mer värt att ha det gott hemma tillsammans bara. Vilket var helt rätt val. 
 
På kvällen blev vädret lite finare så vi gick ner till Nissan för att fiska lite. Eller fille fiskade och jag tog med mig min kamera. Det nappade absolut inget, vilket gjorde att fisketuren inte blev så långvarig. Men det var tillräckligt länge. 
 
Utöver detta så har dagarna bestått av lite jobb, träning som fille och jag blivit himla duktiga på att upprätthålla och så har en del spelande hunnits med. Perfekt blandning helt enkelt. 
 
Den här veckan har jag faktiskt inget jobb schemalagt. Men jag kanske tar något extrapass, såhär innan skolan börjar. Till helgen var tanken egentligen att en utav mina bästavänner, som bor i Kalmar, skulle komma hit. Men det blir nog inte så tyvärr. Vi får ta det någon annan gång. Trots det så händer ändå en del roligheter i helgen. Vi får se då vad som sker. 
 
Nu ska jag och min träningsvärk i benen sätta oss i soffan med fille, för att spela med Maja! 
 
Puss och kram 
 
 
 
Min fina fille. ❤️
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress