Hejsan!
 
Det har gått tre veckor sedan sist. Under sommaren får det bli såhär. Datorn ligger mest undanstoppad och livet är för ostruktuerat för att man ska kunna ha rutin på sånt här. Vilket är toppen faktiskt. 
 
Återigen, så är det svårt att hålla kolla och komma ihåg all såhär i skrivande stund vad som har hänt. Det räcker inte heller att kolla igenom bilder alltid, eftersom en kamera självfalet inte alltid är framme. 
 
Några få dagar efter att jag sist bloggade kom min syster och hennes kille på besök! Samma dag som dem kom var jag även iväg på en avskedsfest för en kompis, som skulle flytta utomlands. Festen var bra och deras visit här på tre dagar var trevlig. 
 
Filip och jag har fått äran att bli gudföräldrar till lilla Amelia, som är filips systerdotter. Så i slutet utav augusti ska vi på dop. Vi har även haft dem på besök här och hann då med ett bad i havet med deras 4-åriga son Axel!
 
Filip och jag var på en liten dejtkväll inne i stan. Där huvudaktiviteten var att kolla på nya Lejonkungen, som självfallet var helt fantastisk. Den kvällen var perfekt. 
 
 
Jag och Habib, främst Habib, slängde ihop en fotbollskväll där vi bjöd in alla ifrån jobbet som ville komma och spela. Vi blev ett dussin personer, som spelade i hela 3 timmar i gassande sol. Mitt lag vann varje gång. 😉 Det var en rolig grej att göra ihop, och vi har redan börjat planera nästa fotbollskväll!
 
Oliver, personen som vi hade avskedsfesten för, ångrade sig efter en vecka utomlands och flyttade tillbaka. Kul för oss! 🤪 Så han kom hit på besök nästan samma dag som han landade i Sverige igen! 
 
I söndags åkte jag, Filip och hans lilla syster iväg för att spendera några dagar ute med vandring och tältning. Vädret var inte helt med oss och det var fruktansvärda backar dem första 1,5 milen. Trots det, var det fantastiskt att vara ute igen och göra sånt här. Det har varit för länge sedan jag gjorde något sånt här. Men nu har jag lovat mig själv att göra detta mer regelbundet. Själv om jag så måste! 
 
Nu är snart den här sommaren tyvärr över och skolan börjar igen. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen över det. Hur som, så blir det bra bådadelarna. Men jag hade velat hinna med mer. 
 
Puss och kram
När min syster var här, spenderade vi en hel dag på Tylösand. Enda dagen sedan i slutet av april som jag har varit där och badat denna sommaren. Vi beställde t.o.m. utkörning med pizza den dagen. Det var perfekt. ❤️
 
Sekunder innan Lejonkungen började. 
 Jag har hunnit med en massa träning i värmen. Det går bra nu!
 Vi var ett gäng och fikade Olivers allra sista dag i Sverige. Den kakan ni ser på bilden var gd, men alldeles för söt. 
 
 Jag och Habib, taggade på att spela fotboll!
 Min lilla gosegris. 
 
En nyvaken Ellenor, som sov dåligt och vaknade utav att hela kogänget råmade kl.05.30 en meter utanför tältet. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress