10 december 2019

En månad

Allmänt

Hejsan!
 
En månad har gått sedan jag sist uppdaterade med ett vanligt inlägg. Det känns som om det är knappt två veckor som har gått,, samtidigt som det känns som evigheter bilderna i förra inlägget togs. Konstigt det dära med tid. 
 
Jag har hunnit med en massa roligt den här senaste månaden iallafall. Men jag har svårt att sätta allt i kronologisk ordning. 😅 
 
Jag träffade en tjejkompis för första gången, på en "kompisdejt" om man kan säga så. Vi har pratat i månader, men aldrig blivit av att vi träffats. Nu har vi gjort det. Vi åkte på en tripp till Varberg där vi var på en föreläsning och käkade lite mat. Det var en bra dag. 
 
En lördag var jag i Ryssby, på deras gymnasium. Dem hade öppethus och min fakultet hade ett bord där för marknadsföring utav våra kurser, så jag var där på jobb. Det var en kall, men trevlig dag. 
 
Fille och jag har hunnit med några härliga kvällar med våra kompisar. Med god mat, kanske lite god dricka för vissa och bara umgås. Även dem kvällarna har varit väldigt bra. 
 
I fem dagar passade jag även på att åka hem till Småland. Det var fem fantastiska dagar. Jag hann inte med alls vad jag hade tänkt. Och den enda bilden jag hann ta var på min faster underbara hund Saffran, som jag tyvärr bara orkade och hann gå en liten promenad med. Hemvisiten var välbehövlig och resan hem till Oskarström var långsam. Fastän det var lika härligt att komma hem hit igen, när jag väl var framme. 
 
Jobb har ju i sin tur även stått på schemat vissa dagar, som vanligt. 
 
Vi är även i december nu. Med advent och allt vad december kommer med. På fredagsmorgonen till första advent helgen kom äntligen första snön här och stannade till veckan efter! Fille och jag hade en riktig adventsdag här hemma. Med storstädning, ljustakar, julstjärnor, ljusslinga på ballkongen och bakning utav saffrans vaniljbullar. Vi har bestämt att vi ska göra någon liten "julaktivitet" varje advent för att det är mysigt. Så i söndags gjorde vi julgodisar istället. Tredje advent kanske vi ska försöka oss på att göra ett pepparkakshus, vi får se. 😉
 
Dem senaste nätterna har bestått utav katastrofal sömn för min del. Även fille har sovit lite dåligt, som annars somnar och sover som en stock. Haha vi har fått för oss att det är fullmånen som är på g. Det är inte första gången vi båda sover dåligt, samma nätter och samma tid som fullmånen är. Så om det stämmer, kommer vi sova dåligt i några nätter till. Härligt! 
 
Nä, mycket mer intressanta saker än så har hänt. Mina ögon är fortfarande inte bra. Det är tråkigt. Utöver det är allt annat väldigt bra och det händer mycket roligt i den kommande framtiden. 
 
Hoppas ni haft det bra den senaste månaden. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
Hur mysigt att ha en ballkong att sätta dit en ljusslinga på!?!! :D
En slide ifrån föreläsningen vi var på. 
 
 Det har blivit ovanligt många kattselfies den senaste månaden. 😂 
 
 Saffran!
 
 
 
 
Haha jag älskar att ta sådana här bilder med Sune. Han ser alltid ut som en liten fladdermus! 🦇
 
 
Vi hade några talgbollar liggandes i förrådet, så dem hängs ut på ballkongen nu.
 En söndag, precis lagom till vi var klara att sjunga i kyrkan tittade solen fram. Det var väldigt få soltimmar här i november.
 
 
 
 
 
Fille och jag hittar alltid nya ställen att promenera på här. I Lördags till exempel stötte vi på ännu ett kraftverk när vi gick utmed med Nissan. 
 
 
 
I morse var det klart och himmelen bjöd på en magisk soluppgång.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress