27 december 2019

Julen 🎄

AllmÀnt

Hejsan!
 
Lagom till i lördags försvann min förkylning och jag kunde jobba, vilket var fantastiskt skönt efter att ha gjort inprincip ingenting pĂ„ 5 dagar. Även pĂ„ söndagen gjorde jag ett sista pass innan lite julledighet. 
 
I mĂ„ndags var tanken att vi skulle ha Ă„kt hem till Filips familj runt lunch. DĂ€rför satte jag klockan tidigt och klev upp för att hinna baka bröd och kringlor och ta med mig. NĂ„gra timmar efter jag hade varit uppe och hunnit baka bĂ„de kringlor och frallebullarna var pĂ„ jĂ€sning, vaknade fille upp med min förkylning. 😉 SĂ„ det blev inte att vi Ă„kte ivĂ€g den dagen, inte nĂ€st kommande heller, eller alls över julen. Visst lite trĂ„kigt att ha fixat julklappar till julklappsspelet och att jag klev upp tidigt för att baka, fastĂ€n tvĂ„ veckor utav dĂ„lig sömn. Men utöver det gjorde det inte sĂ„ mycket för min del. Jag trivs lika bra hemma, dĂ€r jag har allt precis som jag vill. 😂 Och julspelsklapparna passade bra till varandra, sĂ„ dem behöll vi och öpnnade under kvĂ€llen. 
 
Eftersom vi Ă€ven var hemma under denna veckan har jag haft möjlighet att jobba lite hĂ€r och dĂ€r, vilket jag annars inte hade kunnat, eftersom vi skulle stannat hos fille tills idag (27) eftermiddag istĂ€llet. Nu kan jag istĂ€llet skippa lite jobb runt nyĂ„r och ta lite ledigt dĂ„. För vi Ă„ker nog hem till filles dĂ„ istĂ€llet. Vi fĂ„r se hur det blir. Jag bryr mig vĂ€ldigt lite. 😅
 
IgÄr vaknade vi Àntligen upp till solens strÄlar och frrost som tÀckte allt utanför fönstret. DÀrför begav vi oss ut pÄ en liten promenad och lapade lite sol. VÀlbehövligt.
 
Även idag Ă€r det soligt och frostigt ute!! Fast idag stĂ„r jobb pĂ„ schemat, sĂ„ det hinns inte med att vara ute i solen. 
 
Imorgon Àr det ocksÄ jobb pÄ schemat, innan lite nyÄrsledighet. Om det blir att vi ska göra nÄgot, annars jobba jag istÀllet kanske. 
 
Hoppas ni hade en fin jul! đŸ€¶đŸŒ
 
Vi hade inget bÀttre för oss, sÄ pÄ mÄndagen köpte vi bingolotter och kollade pÄ uppersittarkvÀllen. Vi passade Àven pÄ att ha lite ansiktsmasker.
 
 Vi började julaftonsmorgonen med tomtegröt.
Kalle Anka klockan tre. Men vi tröttnade ganska snabbt och jag stÀllde mig för att förbereda kvÀllens lilla julbord istÀllet.
 
 Det blev gott och vi Ät sista protionen julbord igÄr!
Katterna fick sjĂ€lvklart julklappar. Även PĂ€rlan, som filles syrras nya katt heter. 
 
 Jag hade gömt kattmynta innanför pappret sÄ dem skulle tycka det var roligt att fÄ paketen.
 
 GĂ„rdagens frost. ❀
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress