11 februari 2019

Vecka 6

Allmänt

Hejsan! 

Jag sitter just nu ute i solen på en bänk utmed Nissan. En helt magisk sol är på besök idag, så jag försöker ta tillvara och njuta av den på bästa möjliga sätt. Därför blir det multi tasking, "solning" och blogga samtidigt. 

Förra veckan vara intensiv. Eller ja, det var mycket tat göra iallafall. 

Måndag till onsdag bestod av plugg, jag ligger efter med matten. Trots alla timmer som las på matten kom jag aldrig ikapp. Men det är helt okej. 

På tisdagen hann jag även med en besök hos läkaren. Kollade blodtrycket(som han blivit bättre) och snackade lite. Vi var inte riktigt överrens tror jag. 😅 

Vid 13.00 på torsdagen hade vi föreläsning i Växjö, så det var dit jag åkte runt 9 på förmiddagen. Vi hade vår intressanta förelösning i två timmar ungefär, sedan körde jag hem till pappa för att stanna där över natten. 

Men innan jag skulle sova för natten, skulle jag hinna hälsa på famo och fafa, mina syskon och plugga. Jag var även ett par timmar tror jag hos min faster och snackade lite, vilket var oehört trevligt. ❤️

På fredagen hade vi tenta i skolan, klosstenta. Vi hade alltså 16 klossar, utav olika trädslag, som vi skulle kunna säga vilket träd det var på svenska, samt latin. Den tentan gick snabbt och superbra! 

Direkt efter tentan körde jag hem till Halmstad igen. Eftersom jag skulle jobba frukost både lördag och söndag. 

Så nu är det redan måndag igen. Jag hinner knappt med. Jag önskar att varje vecka skulle kunna ha tre dagar extra. Som bara är extra tid. Allt annat pausas dem dagarna, så man bara kan hinna med en massa saker, utan att tiden går. 

Idag har jag spenderat nästan hela dagen med att skriva en labbrapport, som jag nöstan är klar med. Men eftersom vädret var så fint, var jag tvungen att passa på att gå ut en sväng. Min själ och kropp behöver detta. ☀️☀️ 

När jag är hemma igen, ska jag hämta plånboken och mina tygkassar för att veckohandla. Innan jag sätter mig framför datorn och labbrapporten igen. 

Puss och kram 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vid den röda📍 närmast kärnan. Där ungefär föddes min farfars far.

(null)

(null)

(null)

(null)

Gissa träden

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har tagit lite sticklingar av en blomma. Som jag för mååånga år sedan fick av min faster i present. Dem börjar äntligen ta sig. Vilket är tur. För katterna har förstör huvudblomman.. 🤔😕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress