18 februari 2019

Vecka 7

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Det blev ännu en vecka med fantastiskt väder. För varje dag blir det bara bättre och man känner i kroppen hur våren sakta är påväg.
 
På onsdagen var vi på McAwards i Helsingborg, med jobbet. Vilket är en stor årlig fest med alla restauranger. Med tävlingar, prisutdelningar, mat och massa fest. Det var en himla bra kväll och jag somnade nog inte förän klockan var halv fyra på morgonen!
 
När det var alla hjärtansdag firade vi inte precis. Jag fick choklad och en fin murgröna av fille. Och fille fick lite små grejer av mig, men mycket mer än så gjorde vi inte. 
 
Istället var vi ute på dejt på fredagen. För vi hade faktiskt 3,5 år tillsammans då. Så vi tyckte det var en bra dag att gå ut på dejt. Vi testade nya Shady Burgers i stan. Det var himla trevlig personal där och god mat, men maten är inte god att den är värd det höga priset.
 
I helgen har jag suttit med lite plugg. Vi var även i Ullared igår med Habib som ringde oss tio minuter innan vi skulle åka ungefär. Lite spänning i vardagen sådär. Det blev en rolig dag iallafall!
 
Idag är det måndag och min lillebror kommer hit, för att stanna ett par dagar över sitt sprotlov. Det ska bli kul. 
 
Puss och kram
 
Denna kloss är vad min senaste vecka har kretsat kring.
 
 
Det hindes även med lite ankmatning i det fina vädret.
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress