Hejsan!
 
Min blogg har utav någon anledning varit urfunktion sedan innan nyår. Men nu verkar den funkar som vanligt igen, vilket känns väldigt skönt. Blev lite orolig där ett tag.
 
Sedan nyår, har jag försökt komma tillbaka till lite rutiner, efter att ha låtit mig ha lite julledigt. Vilket känns skönt. Jag hade helst velat åka hem till Halmstad idag typ, för att det är lättare att ha rutinerna där. Eftersom jag har alla grejer där. Men det får vänta ett litet tag till. Eftersom Filips syster fyller år imorgon, så då ska jag nog åka dit och fira henne först. 
 
På tisdagskvällen åkte jag ut i skogen för att sitta framför en eld på kvällen. Min lillebror hänkade med. Vi grillade lite korv och gjorde s´mores. Men resterande timmar satt vi bara där i mörkret. Det är verkligen underskattat. 
 
Igår var jag i Kalmar för att hämta en fåtölj min farfar hade köpt där. Den trippen tog dock inte mer än tre timmar. Väl hemma duschade jag och pluggade. På kvällen åkte jag till en kompis och blev kvar där väldigt sent. Väl tillbaka hemma, tände jag i pannan vid 00.20 ungefär. Sen gick jag OCH LA MIG. Jag var helt slut, kunde knappt gå rakt för att jag var så trött. 
 
Eftersom jag var uppe så sent igår, lät jag mig sova lite längre idag. Vilket har gjort att jag inte har varit ute på morgonpromenaden än. Jag ville få igång bloggen först. Det är dock vad jag ska göra nu, klä på mig och gå ut på en långprommis, för att sedan tända i pannan. 
 
puss och kram
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress