7 januari 2019

En bra måndag

Allmänt

Hejsan! 

I morse vaknade jag till alarmet som ringde vid 07.00. Jag var faktiskt ganska bra utvilad, om man jämnför hir jag har varit efter dem två senaste nätterna. Då min sömn inte varit på topp.

Jag kokte mig två ägg, kollade lite yt under tiden. Käkade äggen till frukost och ett stort glas vatten, innan jag borstade tänderna och klädde på mig, för att gå ut på långpromenad. Det blev en promenad i högt tempo och jag var ute i över en timme. 

Det var sådär fuktigt och dimmigt ute, så att man blev blöt i ansiktet som om det regnade ute. Det var heller knappt några andra människor ute och gick, vilket är underbart. 

Väl hemma igen, städade och diskade jag. Sedan satte jag mig och pluggade. Pausade med att göra lite lunch till mig och fille. Kletade på en ansiktsmask, sedan satt jag med den på i ett par timmar medan jag fortsatte att plugga.

Vid kvart i sex på kvällen åkte jag och fille för att kolla på badminton. Vilket vi inte kom hem ifrån förän klockan hade hunnit bli nio. 

Väl hemma la jag mig i sängen. Vilket jag fortfarande gör. Jag hade kunnat somna nu exakt. Men måste borsta tänderna och ta ögondroppar innan, vilket säkert kommer göra så att jag piggnar till tyvärr..

Puss och kram

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress