Hejsan!
 
I fredags vid 10.09 rullade jag och katterna mot fille och hans familj. Resan gick fint, även om jag råkade köra en helt annan väg än jag hade planerat. Lite över två timmar senare var jag framme. 
 
Filips lillasyster fyllde 20 år på fredagen, vilket firade med ett litet kalas. På lördagen började vi dagen med en liten morgonpromenad, fille, jag och hans syster. Skidor kollades under dagen, samtidigt som jag pluggade lite. Fille och jag bastade på kvällen också. Vilket var otroligt skönt, men vi klarade inte av att göra det så länge innan vi tyckte att det blev för varmt. 😅
 
Idag åkte vi tillbaka till Halmstad ganska tidigt. Filles lillasyster åkte med också, som vi släppte av vid stationen i Halmstad. 
 
Det är otroligt skönt att vara hemma i läggan igen. Vi har plockat i ordning allt, storhandlat lite och jag har backat ett gäng pizzabullar som blev middag, men som också är goda till mellanmål under kommande vecka. 
 
Imorgon är alarmet satt på 07. Då ska jag käka frukost och sedan gå ut på långprommis. Jag är taggad på att komma in i bra rutiner igen!
 
Puss och kram
 
 
Smulan var nöjd över att vara tillbaka i sin lägenhet igen!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress