25 januari 2019

Fredag

Allmänt

Hejsan!
 
Det där extra jobbpasset jag tog igår gjorde susen, för jag blev lite lagom "trött" när jag kom hem och somnade någorlunda lätt på kvällen. 
 
Jag satte ett alarm lite tidigare idag, trots att jag inte behövde riktigt. För jag har fortfarande inga skolböcker och därmed inte så mycket jag kan plugga på. 
 
Åt lite frukost i lugn och ro, framför lite yt. Gick ut på en promenad själv, i vädret som var helt perfekt krispigt idag. Det var även lagom tomt på människor ute på gatorna, vilket är perfekt. Desto mindre desto bättre. 
 
Till lunch slängde jag ihop en god kikärtsgryta, med lite ris till. Som blev många portioner dessutom, vilket alltid är najs!
 
När lunchen var i magen, ställde jag mig och bakade, eftersom vi tog upp sista brödpåsen ur frysen härom dagen. Medan degen var på jäsning hann jag dessutom med att göra en mjukpepparkaka, som är en utav mina favortikakor..eller jag favorit-mjukakakor..😅🤔
 
För att ta vara på den lilla "ledigheten" jag har nu när jag inte kan göra så mycket och jag dessutom har en jobbhelg framför mig, passade jag på att spela sims denna kvällen. Man tröttnar aldrig på det. 
 
Vi avslutade kvällen framför talang med varsin ansiktsmask. Nu är jag redo för två heldagar på jobbet, en lönehelg. 
 
Puss och kram
 
Till middag blev det varmchoklad med grädde och nybakat bröd, perfekt!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress