Hejsan!

Helgen börjades med att jag svimmade och var borta i nästan tio minuter. När jag sen var på benen igen, var jag hängig nästan resten utav fredagen. Jag orkade inte plugga och ville inte gå utanför läggan ifall jag skulle svimma igen. 

Det gick åtminstonde bra för Sune hos veterinären. Det han tyckte var värst, var att behöva sitta i buren istället för knät. Men han överlevde. 

Resten av helgen spenderades hemma med fille. Jag sov dåligt bägge nätterna, därför orkade jag inte göra så mycket. Varvade plugg, med att spela lite ihop med fille. 

På söndagseftermiddagen åkte jag hem till Småland igen. Och jag ville faktiskt inte. För jag orkar inte. Jag vill bara vara hemma i min lägenhet, inte köra bil fram och tillbaka, som gör att jag får ont i kroppen. Och jag vill få lite rutin på allt, vilket är svårt när man åker runt var och varannan vecka. 

Men jag var tvungen att åka hem till denna veckan. Det är en hel del skolgrejer, jag ska röntgas på onsdag och dessutom fyllde fafa år igår, som jag ville säga grattis till! 

Idag har varit en heeeldag i Växjö. Var där vid nio ungefär, till strax efter sju. Hann med en hel del plugg och träffade även en kompis. Vi käkade lunch på Max och blev sittandes där i timmar och bara pratade. Helt plötligt blev klockan för mycket och jag behövde köra hem, så jag inte somnade när jag körde. 

Jag ska alldeles strax försöka sova. Hoppas innerligt att jag får sömn inatt. Men tror det kommer vara svårt att somna den kommande timmen, eftersom pappa står nere och maler älgfärs.. Vilket låter upp till mitt rum 😭 Så vi får se hur det går. 

Puss och kram 

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress