22 januari 2019

Nya roliga kurser

Allmänt

Hejsan! 
 
Det har gått ett par dagar sedan sist och mycket har hunnit med där emellan. Tenta har skrivits, jag har kört tillbaka till Halmstad, jobbat igen efter två månaders uppehåll, påbörjat en ny termin och betsälld en massa dyra skolböcker. 😅
 
Hursom har det varit ett par bra dagar. Hunnit med mycket. Det var dessutom väldigt kul att vara tillbaka på jobbet. Jag fick dessutom hålla i utbildning direkt, vilket är en av de grejerna jag tycker är roligast. Även om det var väldigt oplanerat av jobbet, eftersom vi var lite för lite folk för det. 
 
I söndags hade vi stooorstädning utav läggan. Vilket är en sådan grej som jag älskar att göra. Vi städade och dammade på sådana ställen, man oftast inte brukar torka av. Men framförallt rensade vi ibland alla våra grejer. Sånt som man packade med när man flyttade hemifrån, men som man fortfarande aldrig har rört. Eller ja bara grejer som inprincip är skräp, men som man har sparat för att det är bra att ha. Nej sånt gllar inte jag, om det faktiskt inte ÄR bra att ha. 
 
Igår var det terminsstart och därmed påbörjade jag två nya kurser, efter "två dagars ledighet". En utav kurserna är virkeslära, som jag är så taggad på! Det kommer vara svårt, med mycket nu kunskap, men såå roligt att lära sig!
 
Idag på förmiddagen har jag suttit på bibblan, för att kunna vara med i föreläsningen ostört. Den den var slut, var det lagom att gå hem och äta lunch. Vilket är vad jag gör nu. Jag tänker chilla en stund till, innan jag beger mig till bibbland för att sitta och plugga igen. 
 
Puss och kram
 
 
 
Avslutade sista dagen hemma med en liten längre promenad. Vilket är det man saknar mest när man kommer tillbaka till Halmstad.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress