Hejsan! 

Igår morgon körde jag till Växjö strax efter sju. Eftersom jag skulle vara på sjukhuset 8.30. Det var trfikköer och trafik olycka påvägen in, men jag hann komma fram preeecis innan det var min tid! 😀

Det tog kanske 40 minuter där. Jag gick förbi apoteket som finns på sjukhuset, när jag ändå var där. Sen körde jag till universitetet.

Satte mig på bibblan där och bara pluggade. Hade dessutom glömt både vattenflaska och något mellanmål, så var svinhungrig hela tiden. Men eftersom jag hade lovat att äta lunch med min syster vid ett, väntade jag på det.

Vi åt lunch, satt och snackade en stund, innan vi tog bilen in till stan. Vi kollade i lite butiker, köpte bubbies och satte och på bibblan i stan. Provade Bubbiesarna(som för övrigt inte var att rekommendera) och jag fortsatte att plugga. 

Hon tog bussen hem strax efter tre, men jag satt kvar till 18 ungefär. För då slutade Ellen på sitt jobb(som ligger inne i stan) och hon åkte med mig hem till hovda. 

Jag var helt slut när jag kom hem. Kokte två ägg till middag, sen gick jag upp för att försöka somna. Men något efter att jag hade ätit mat, utlöste min allergi extra mycket eller något. För jag blev liggandes i sängen med nästan helt igentäppt näsa och ögonen rann som om jag grät. Därför blev det lite svårt att somna. Men tillslut så och jag sov så gott så, även om jag hade behövt någon timme mer. 
 
Nu på morgonen var inte ögonen och näsan helt bra än dock. Så jag lät mig ligga kvar i sängen någon timme, kolla youtube och bara tycka synd om mig själv. 

Alldeles strax ska jag klä på mig för att gå ut på en promenad. Sen sätta mig hos famo och fafa för att plugga! 

Puss och kram 


Förlåt för brist på bilder. Jag har haft tankarna på annat 😅

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress