10 januari 2019

Strandhäng

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Igår ringde alarmet vid 07. Jag skippade morgonpromenaden för att istället försöka hinna baka bröd innan fille vaknade. Vilket jag lyckades med. 
 
När sista plåten var ur ugnen, städade jag iordning i köket, innan jag hade ro för att sätta mig och plugga. 
 
Efter ett par timmars plugg, käkade vi lite pastasalld vi hade gjort, innan vi åkte ner till straden för att ta en promenad där i solskenet. Vilket var underbart fint, men det var fantastiskt kallt också. Och vi hade lite för lite kläder på oss. 
 
Tillbaka hemma, satte jag mig för att plugga igen. Vid fyra hade vi tvättid, som vi turades om att gå ner till. 
 
Vid sju var tvätten klar. När den var tillbaka uppe i läggan, gick fille och jag till affären lite snabbt. För att handla lite gotte innan habib skulle komma hit. Vilket var vad vi gjorde resten av kvällen, till halv ett ungefär. Snackade, spelade kort och även lite ps4. Mysigt!
 
Idag är vädret lika fint som igår, men ännu svalare. Så kanske att jag försöker hinna med en promenad under dagen. Men mycket mer än så kommer inte hända. För jag måste plugga. 
 
Imorgon ska Sune till veterinären. För att kastreras, vaccineras och chipmärkas. Jag tror fille och jag är mest nervösa inför det. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emelie

Vad är det för bröd du baka?

Svar: Samma bröd som jag brukar baka. Där jag utgår ifrån min farmors grundrecept på frallebullar. Men jag brukar hälla i lite olika mjölblandningar, beroende på vad jag är sugen på. Och ibland gör jag limpor istället för frallebullar. Men denna gången gjorde jag vanliga ljusa frallebullar, eftersom jag inte hade mycket annat hemma. :)
Ellenor Glamocak

Anonym

Härligt när ljuset återvänder! Ps. Katter vet sällan, eller aldrig, om vad som händer när de går från han till hen....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress