Hejsan!
 
Förra veckan gick lagom fort. Det blev en bra vecka, som jag trodde. Vi hann med en hel del, samtidigt som vi hann med att bara göra ingenting. 
 
På onsdagen va vi iväg på ett litet glas- och polismuseeum. Det var synd att det var så litet, polisdelen då, eftersom det var den vi åkte dit för. Fast det fanns grejer att kolla på ändå. Och efteråt bjöd filles mammas och på glass. Som var fantastiskt god!🍨
 
Vi var iväg till stugan på torsdagen. För att åka ut och fiska på morgonen.  Det nappade någorlunda bra, minst bra för mig dock. Som bara fick upp en utav fiskarna som nappade. Men det gjorde mig inget. Då får dem fiskarna simma vidare i vattnet. 🐟 Vi blev kvar i stugan ganska länge och åkte därifrån framåt fyra tiden kanske. 
 
I fredags började medeltidsdagarna i Torpa Stenhus. Därför åkte vi dit efter lunch. Det var himla kul att gå runt och kolla där, just för att alla sljare på marknaden och liknande, verkligen levde sig in i "medeltidsvärlden". Det var en fin stämning där. Bäst med marknaden var att Mariannelund sålde karameller där!! Jag köpte en massa hallonfudge. 🍬
 
Efter att vi kände oss klara på marknaden åkte vi vidare till Filips äldsta syster. Dem fick en bebis för ett par veckor sedan bara. Så vi höll lite i henne, när hon ville. Men så fikade vi även och umgicks med resten utav familjen! 
 
På kvällen sedan åkte vi tillbaka till Halmstad. Jag har jobbat hela helgen. Vi hade försäljningsrekord, vilket betyder att det var fullt upp. Trots det gick det förvånansvärt bra. 
 
Hoppas er vecka var lika bra som min!
 
Puss och kram