Hejsan!
 
Dagarna rullar på fort. Jobba, äta, sova, vara ute i solen, jobba, sova, äta o.s.v. Det gör att tiden går ganska fort. Vilket inte är roligt, för just nu går allt bra och jag hade gärna haft en till månad utav den här sommaren om det hade gått. 
 
I måndags fick vi även tillslut internet i vår lägenhet. Tillslut. Vilket är toppen, speciellt nu när det har varit ett par dagar med lite sämre väder. Då kan man njuta utav den lediga tiden framför en bra serie t.e.x. 
 
I går packade vi in hela vår lilla familj i bilen och åkte hem till filles famlij. För att vara här måndag till fredag. Det är den enda veckan under sommaren som fille och jag har semester ihop. Så denna veckan är mysig att ha ihop. Vi har inte mycket planerat, mer än att vi ska vara här tillsammans. 
 
Det är svårt att sammanfatta vad som händer under dagarna. Speciellt när det går så här långt emellan inläggen. Men här kommer ett par bilder från de senaste veckorna. 
 
Puss och kram
 
Lite solhäng har hunnits med.
 
Brons-matchen var vi inne i stan och kollade på med ett par vänner. 💛💙
 
 
Katterna har nu kommit över sin rädsla för att ha en torktummlare och tvättmaskin. Torktumlaren är numer en utav favoritsovplatserna. 
 
 
 
 
Fille och jag påväg till gallej förra veckan. 
 
 
 
Igår, första dagen på vår semester. ❣️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress