Hejsan!
 
Nu har jag varit här hemma i Småland sedan i tisdags. Dessa dagar har varit fantastiska, trots tidiga morgonar och sena kvällar. 
 
Onsdagen började jag med en tenta. Fast jag hade sån värk i min rygg, så det var lite svårt att kunna sitta koncentrerad i alla dem timmarna. När jag kom hem efter lunch, fick jag ta min fasters hund på en promenad. Vi sprang ner till Åbron för ett långt skönt bad. Sen blev det en lugn promenad hem igen i värmen. 
 
På kvällen åkte vi ner dit igen, fast med min kusin och syskon också. Det kändes nästan som sommarlov. Fastän det var länge sedan jag hade det.
 
Torsdagen spenderades på SkogsElmia i Jönköping. Jag stod i tältet för Lnu, i en piké och ett par svarta jeans, i en värme som var helt olidlig. Nej den delen var inte så rolig. Utöver det, var dagen toppen. 
 
När jag kom hem på kvällen, käkade jag lite mat snabbt, sedan stack jag ner till sjön direkt för att ta ett kvällsdopp i sjön. Sen satt jag där och bara njöt en stund i min ensamthet. Ibland undrar jag hur jag har tänkt, när jag bytt bort detta för Halmstad. 
 
I dag lät jag mig somna om när jag vaknade 04.20 och sov istället till 08. Det var välbehövligt. Jag spenderade förmiddagen med att läsa igenom lite anteckningar, eftersom jag hade tenta vid 14. Väl tillbaka från Växjö, slingade jag min systers hår och tog en dusch. Det är vad jag har hunnit idag ungefär. 
 
I morgon ringer alarmet vid 05, för vi ska vara i Jönköping strax innan 09.00, för att stå ännu en dag och represenera Lnu. Det blir roligt och jag ska se om jag hittar mig några svalare kläder här hemma. Kanske kan låna en kjol av min syster. 
 
Efter Elmia åker jag och Leon till Växjö för att lämna av ett par grejer, sedan åker jag hem till Halmstad igen. Och ska krama om min fille som faktiskt tog examen idag! 
 
Puss och kram
 
 
(null)


(null)

(null)


Jag försökte även få lite bilder på Saffran när vi var och badade alla. Hon älskar verkligen vatten. Det är så härligt att se. 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress